DÉNIA - COSTA BLANCA SPANIEN

L'Estanyo är ett bostadsområde som ligger på 1:a raden av stranden i Denia

LÄGENHETER · NYBYGGNAD

295.000€

L’Estanyo är ett bostadsområde som ligger på 1:a raden av stranden i Denia, Costa Blanca. Bostaden består av lägenheter med 2 och 3 sovrum med stora terrasser, för att fullt ut kunna njuta av havsutsikten som erbjuds av dess unika miljö, som också ligger bredvid en arkeologisk plats på stranden.

Bostaden är fördelad på flera byggnader med trappstegsterrasser öppna mot havet och till de stora centrala gemensamma utrymmena, där du kan njuta av trädgårdar, relax- och strandpromenader samt en gemensam pool.

Bostäderna levereras med kök möblerat och utrustat med keramikhäll, fläkt och ugn, porslinsgolv, PVC-fönster med automatiska luckor, LED-belysning, eller förinstallation av luftkonditionering med mera.

 

Residencial L´Estanyo VillaRomana

  • En stor investeringsmöjlighet
    Säkra din framtid, skydda ditt kapital och slå inflationen
  • Idealiskt projekt som investering nu när värdet på fastigheterna fortsätter att stiga
  • Privilegiet att ha allt du behöver bara några steg bort: vid foten av L´Estanyo-stranden, restauranger, golfbana, flygplats och alla nödvändiga tjänster idag
  • 0 % fastighetsprovision
  Lär känna våra takvåningar och lägenheter

Dess läge i ett dynamiskt och exklusivt område är en garanti för ökad lönsamhet och omvärdering

URBANISERING MED TRÄDGÅRDSOMRÅDEN

1:a raden av stranden

Simbassänger

Trädgårdar

Havsutsikt

Plats

Valfritt garage

Perfekt plats

L´Estanyo Villaromana har ett utmärkt läge vid stranden, i ett av Dénias bästa bostadsområden, omgivet av flera tjänster och med oslagbara förbindelser.

Bostaden är omgiven av restauranger, torg, butiker, parker och idrottsklubbar.

Extraordinära designbostäder

Helt sluten urbanisering, med gemensamma trädgårdar, två pooler, en för barn. Utomhusparkering för cyklar.

Att bo på L´Estanyo Villaromana är ett privilegium.

Hållbar byggnad

Tack vare produktionen av tappvarmvatten av Aerothermal energy, som ger förnybar och icke-förorenande energi, med lägre energiförbrukning, kommer vi att ta hand om miljön och spara avsevärt.

All belysning är LED eller Low Consumption, med timers och närvarodetektorer vid entréerna till byggnaderna, vilket möjliggör optimal energiförbrukning.

Spara pengar och ta hand om planeten!

En smart investering

Residencial L’Estanyo är designad både för att trivas med familjen och för att hyra den, vilket gör att du kan investera säkert i fastighetssektorn och med stor vinstpotential. Med L´Estanyo Villaromana får du en dubbel fördel, å ena sidan en kapitalisering på upp till 45 % av värdet på m2 och å andra sidan en intressant avkastning i euro. Dra nytta av nuets och framtidens verksamhet med uthyrning på plattformar som Airbnb, Booking, Trivago, Tripadvisor, Kayak, HomeAway och mer.

 
 

Investera med minsta möjliga ingång och ge värde åt dina besparingar

Din mulighet til å slå inflasjonen ved å forhindre at pengene dine taper verdi, sparer og investerer samtidig i noe som setter pris på

Specialpriser för de första 10 enheterna

Residencial L´Estanyo Villaromana

Upptäck värdet av din investering

Takvåningar och lägenheter med 2 och 3 sovrum, alla med terrass med utsikt över havet och med stora förmåner, intill stranden och några minuter från den historiska stadskärnan.

Ett exklusivt område för ett exklusivt hem. Investera nu och börja göra dina pengar lönsamma.

Lägenheter från 295 000 €

*Specialpriser för de första 10 enheterna

2 sovrum

3 sovrum

Takvåningar 3 sovrum

Ta reda på varför kunder litar på oss

Medina Real Estate är det kommersiella området för Victoria Playa Real Estate Group, ett företag med mer än 25 års verksamhet och mer än 5 000 bostäder byggda i Alicante, Valencia, Murcia och Mallorca, vilket gör det till ett konsoliderat företag i branschen och fullständiga garantier.

+ 0
Bostäder sålda
+ 0
År av erfarenhet
+ 0
Nöjda kunder
0 %
Rådde

Vi har redan börjat... Arbetsförlopp

Diseño sin título-11
Planera

100%

Diseño sin título-37
Utgrävningar

10%

Estructura
Estructura

0%

ructura-3
Konstruktion

0%

ructura-4
Acabados

0%

Leveransdatum maj 2024

Byggt stora investeringar sedan 1996

Pågående projekt:

Diseño sin título (5)

Drömmen om att vara på en drömplats mot havet…

Med vikten av plats i åtanke hittade vi det perfekta läget, Residencial L´Estanyo var vad vi drömde om, så vi frågade oss själva:

Läget, är det den perfekta platsen att bo permanent och säsongsmässigt?

Har du banker, butiker och stormarknader i närheten?

Har du bra kontakter och de bästa områdena i Dénia för en otrolig livsstil?

Genom att svara ja på alla frågor förstår vi att vi skulle förverkliga våra drömmar om att förändra många liv i staden vi älskar.

Beläget i det mest exklusiva området i Dénia

Av. 

Dinámica y exclusiva

Dénia är en av de mest framstående städerna på Costa Blanca.

I en unik miljö, precis vid stranden och omgiven av medelhavsatmosfär, föds Residencial L’Estanyol VillaRomana. En idyllisk plats, med en exceptionell design och stil som gör denna grupp av hus helt enkelt till en livskvalitet.

Vi inbjuder dig att upptäcka L´Estanyo VillaRomana, en exceptionell bostadsutveckling av takvåningar och hem med 2 och 3 sovrum, med en avantgardistisk design och stora utrymmen fulla av ljus.

L´Estanyo är en plats känd för att ha nära till allt, samt ha de bästa förbindelserna. I området hittar du ett brett utbud av gastronomiska förslag, underhållning och ett brett utbud av transporter i en oslagbar stadsmiljö.

Bostadskomplexet kommer att bestå av tre flerbostadshus, alla med havsutsikt. Nu till salu det första kvarteret som består av 32 hus med två och tre sovrum.

L´Estanyo blir en emblematisk byggnad då den ligger framför Medelhavet, i ett av de mest dynamiska och exklusiva områdena, med den lugna atmosfär som kännetecknar Dénia.

Diseño sin título (4)

En fantastisk livsstil

Lev varje minut till fullo. Att njuta av stranden, dela en paella, shoppa, ha kul med vänner, leva unika stunder på terrassen med havsutsikt, är bara några av aktiviteterna som erbjuds av L’Estanyo VillaRomana.

Högre produktivitet

Hemmakontoret är här för att stanna och på Residencial L’Estanyo kommer det inte längre att vara ett problem att ha en bekväm arbetsplats. De är hem som också är designade för ett aktivt och effektivt arbete, med det lugn som Dénia erbjuder dig.

laptop, table, technology-2434393.jpg
ljlcbktz6stxxel2wfba

Relax

Med områden och kvaliteter i hotellklass som ger dig unika stunder av avkoppling och njutning. Den perfekta kombinationen för efter en intensiv dag av arbete, att dela en social stund i poolen, koppla av i grönområdena, återuppliva dig själv på terrassen med spektakulär utsikt, njuta av en otrolig sol på stranden och göra många av de aktiviteter du skulle vilja göra. har på hotell men hemma.

Gillar du takvåningar?

Porque sabemos que hay una gran opción para aquellos que aman la privacidad pero no sacrifican la libertad que quema los grandes espacios. Por eso en L´Estanyo Villaromana diseñamos el más increíble Ático de gran categoría pensado para gente como tú.

Diseño sin título (8)

2 sovrums lägenheter Vid havet

81 m2

 

3 sovrums lägenheter Vid havet

91 m2

 

3 sovrum takvåningar Vid havet

98 m2

 

Residencial L´Estanyo Villaromana

Upptäck värdet av din investering

Takvåningar och lägenheter med 2 och 3 rum med stora fördelar, nära till

Ett exklusivt område för ett exklusivt hem. Investera nu och börja göra dina pengar lönsamma. .

Lägenheter från 295 000 €

*Precios especiales para las primeras 10 unidades

*Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

White

Medina Real Estate  – C/ Ortega y Gasset (Madrid)

C/ Las Marinas Km 4,5 (Dénia)

www.medinarealestate.es

Derechos Reservados 2022 © Medina Real Estate

Kontakt House

Download your free Spain property guide Now!