Lägenhet på första strandlinjen i Denia

Begär information om denna bostad

Lägenhet på första strandlinjen i Denia

Costa Blanca Norr, Marina Alta, Denia

från 3,038,736 SEK

Nytt lägenhetsprojekt på stranden i Denia på norra Costa Blanca. Beläget i ett etablerat bostadsområde med imponerande utsikt ut över Ibiza. I staden Denia finns allt dagligt serviceutbud och ligger inom 10 minuters bilresa från området.

I projektet finns lägenheter med 2 eller 3 sovrum och 2 badrum, i olika modeller: markplan med dubbla terrasser, mellanvåning och takvåning i två plan. Alla lägenheter har en öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök med utgång till en rymlig terrass. Alla master sovrum har egna privata badrum. Det centrala gemensamhetsområdet består av imponerande anlagda trädgårdar och 2 stora pooler för vuxna respektive barn. På parkeringsplatsen finns plats för cyklar och förinstallation av laddplatser för elbilar.

Alla lägenheter har havsutsikt och det inkluderas förinstallation av kanalsystem för AC, inbyggda garderober, elektriska persienner i vardagsrum och sovrum, belysning och videointercom. Området är ”gated” och erbjuder 24 timmars bevakning.

 

EXTRA

  • terrass
  • gemensam pool
  • gemensamt grönområde
nice, france, south france-4549266.jpg

Begär information om denna bostad

Lägenhet på första strandlinjen i Denia

Costa Blanca Norr, Marina Alta, Denia

från 3,038,736 SEK

från 295.000€

Plats Costa Blanca Norr, Marina Alta, Denia

Bostäder i Spanien, gratis vägledning

Pobierz BEZPŁATNE przewodniki!
Ladda ner dina GRATIS guider!

Vi på Medland vill gärna hjälpa dig att hitta ditt drömboende vid Medelhavet. Vi erbjuder ett flertal olika guider som innehåller svar på många av dina frågor, vi kan även sända dig ett personligt urval av bostäder helt utefter dina egna önskemål och krav.

Kontakt House

Download your free Spain property guide Now!