[conveythis_switcher]

Markedsføring av nybygg L´Estanyo Vil.la Romana i Dénia - Costa Blanca

Husholdningerfra 81 til 98 m²
Å kjøpefra €295 000 + mva
Forventet leveringII kvartal 2023

Markedsføring av nybygg L´Estanyo Vil.la Romana i Dénia

  • Kampanje-ID
    
   425140
  • Publiseringsdato
    
   03.09.2022
  • Heis
    
   Ja
  • På stranda
    
   Ja
  • Svømmebasseng
    
   Ja
  • Video intercom
    
   Ja

Beliggenheten i et dynamisk og eksklusivt område er en garanti for større lønnsomhet og revaluering

A PIE DE PLAYA

PISCINAS

PARQUES

VISTAS AL MAR

UBICACIÓN

PARKING

Sonebeskrivelse

Et boligkompleks av topp kvalitet bygges i en av de mest anerkjente byene på Alicantekysten. Denia er utvilsomt hovedstaden i Marina Alta, du har noen få kilometer de to viktigste byene i hele Valencia: Alicante og Valencia. Du har de beste strendene i hele kystområdet til Alicante-kysten, fra sandstrender til de vakreste og travleste vikene. I tillegg til dagens motebutikker , både for unge og voksne.  

Plasseringen av boligen er det perfekte stedet for å få tilgang til den mest sentrale delen av byen, bare noen få meter unna vil du være helt inne. I tillegg er det et veldig rolig område slik at du vil bo i maksimal komfort og bekvemmelighet. Du vil ha alle tjenestene du trenger i hverdagen, kjente supermarkeder, butikker og lokale bedrifter er bare et skritt unna hyttene. Du har også de best aksepterte høyskolene i området, samt medisinske sentre.  

Beskrivelse av kampanjen

Boligkomplekset L´Estanyo Villa.la Romana bygges med de beste materialene og kvalitetene i hele sektoren. Denne kampanjen har tre blokker med leiligheter og alle med flott utsikt over havet. For øyeblikket er den første blokken bestående av 32 to- og treromsboliger til salgs , inkludert toppleiligheter.  

Om urbaniseringen kan vi si at du vil ha alle bekvemmeligheter uten å måtte forlate huset. Fra hageområder hvor du kan nyte fritiden, og et svømmebasseng tilrettelagt for både barn og voksne. 

Utvilsomt et hjem for alle som ønsker å ha fred og komfort i hverdagen. Kom og besøk L´Estanyo Vil.la Romana selv! 

Residencial L’Estanyo er designet både for å nyte med familien og for å leie den, noe som lar deg investere trygt i eiendomssektoren og med stort potensial for profitt. Med L´Estanyo Villaromana vil du ha en dobbel fordel, på den ene siden kapitalisering på opptil 45 % av verdien av m2 og på den andre siden en interessant avkastning i euro. Dra nytte av nåtidens og fremtidens virksomhet med utleie på plattformer som Airbnb, Booking, Trivago, Tripadvisor, Kayak, HomeAway og mer.

 
 

Residencial L´Estanyo Villaromana

Oppdag verdien av investeringen din

Toppleiligheter og leiligheter med 2 og 3 soverom, alle med terrasse med utsikt over havet og med store fordeler, ved siden av stranden og noen få minutter fra det historiske sentrum.

Et eksklusivt område for et eksklusivt hjem. Invester nå og begynn å gjøre pengene dine lønnsomme.

Leiligheter fra €295 000

2 Dormitorios

3 Dormitorios

 Áticos 3 Dormitorios

Finn ut hvorfor kundene stoler på oss

Medina Real Estate er det kommersielle området til Victoria Playa Real Estate Group, et selskap med mer enn 25 års aktivitet og mer enn 5000 boliger bygget i Alicante, Valencia, Murcia og Mallorca, noe som gjør det til et konsolidert selskap i sektoren og fulle garantier.

+ 0
Boliger solgt
+ 0
OPPLEV ÅR
+ 0
FORNØYDE KUNDER
0 %
ANBEFALT

Vi har allerede startet... Arbeidsfremgang

Diseño sin título-11
Planificación

100%

Diseño sin título-37
Excavaciones

10%

Estructura
Estructura

0%

ructura-3
Construcción

0%

ructura-4
Acabados

0%

Fecha de entrega Mayo de 2024

Construyendo Grandes Inversiones desde 1996

Andre interessante kampanjer
Diseño sin título (5)

Drømmen om å være på et drømmested vendt mot havet…

Med viktigheten av beliggenhet i tankene fant vi den perfekte beliggenheten, Residencial L´Estanyo var det vi drømte om, så vi spurte oss selv:

Beliggenheten, er det det perfekte stedet å bo permanent og sesongmessig?

Har du banker, butikker og supermarkeder rundt omkring?

Har du gode forbindelser og de beste områdene i Dénia for en utrolig livsstil?

Ved å svare ja på alle spørsmålene forstår vi at vi ville gjøre drømmene våre om å forvandle mange liv i byen vi elsker til virkelighet.

Ligger i det mest eksklusive området av Dénia

Av. 

urban infrastruktur

 

Dynamisk og eksklusivt

Dénia er en av de mest fremtredende byene på Costa Blanca.

I unike omgivelser, rett ved stranden og omgitt av middelhavsatmosfære, er Residencial L’Estanyol VillaRomana født. Et idyllisk sted, med en eksepsjonell design og stil som gjør denne gruppen hus rett og slett til en livskvalitet.

Vi inviterer deg til å oppdage L´Estanyo VillaRomana, en eksepsjonell boligutvikling av toppleiligheter og boliger med 2 og 3 soverom, med avantgardedesign og store rom fulle av lys.

L´Estanyo er et sted kjent for å være nær alt, i tillegg til å ha de beste forbindelsene. I området finner du et bredt utvalg av gastronomiske forslag, underholdning og et bredt spekter av transport i et uslåelig urbant miljø.

Boligkomplekset vil bestå av tre boligblokker, alle med havutsikt. Nå til salgs den første blokken består av 32 boliger med to og tre soverom.

L´Estanyo blir en emblematisk bygning ettersom den ligger foran Middelhavet, i et av de mest dynamiske og eksklusive områdene, med den rolige atmosfæren som kjennetegner Dénia.

Diseño sin título (4)

en flott livsstil

Lev hvert minutt til det fulle. Å nyte stranden, dele en paella, shoppe, ha det gøy med venner, leve unike øyeblikk på terrassen med havutsikt, er bare noen av aktivitetene som tilbys av L’Estanyo VillaRomana.

Høyere produktivitet

Hjemmekontoret er kommet for å bli, og på Residencial L’Estanyo vil det ikke lenger være et problem å ha en komfortabel arbeidsplass. De er boliger som også er designet for aktivt og effektivt arbeid, med den roen Dénia tilbyr deg.

laptop, table, technology-2434393.jpg
ljlcbktz6stxxel2wfba

avslapning

Med områder og kvaliteter i hotellklasse som vil gi deg unike øyeblikk av avslapning og nytelse. Den perfekte kombinasjonen for etter en intens dag med jobb, dele et sosialt øyeblikk i bassenget, slappe av i grøntområdene, revitalisere deg selv på terrassen med spektakulær utsikt, nyte en utrolig sol på stranden og gjøre mange av aktivitetene du ville har på et hotell, men hjemme.

Liker du toppleiligheter?

Fordi vi vet at de er et flott alternativ for de som elsker privatliv, men uten å ofre friheten som store rom tilbyr. Det er derfor i L´Estanyo Villaromana de mest utrolige toppleilighetene av høy klasse ble designet for folk som deg.

Diseño sin título (8)

2 roms leiligheter Oceanfront

81 m2

 

3-roms leiligheter Oceanfront

91 m2

 

3-roms toppleiligheter Oceanfront

98 m2

 

Guide for å kjøpe et hus i Spania

Last ned GRATIS salgskatalog!
Vi på Medina ønsker å hjelpe deg finne ditt drømme hjem ved den Mediterrane kysten. Vi har flere meglere som kan hjelpe deg med å få svar på dine spørsmål og kan sende deg en skreddersydd katalog med boliger som møter dine kriterier.
White

Medina Real Estate  – C/ Ortega y Gasset (Madrid)

C/ Las Marinas Km 4,5 (Dénia)

www.medinarealestate.es

Aviso Legal

Política de Cookies

Política de Privacidad

Derechos Reservados 2022 © Medina Real Estate

Kontakt House

Download your free Spain property guide Now!